DAP Tetap Untuk CINA, Bukan India, Melayu dan Malaysia

Seorang ADUN India di Perak menghantar surat perletakan jawatan kepada Media. S.Sivasubramaniam berbuat begitu kerana tertipu dengan Presiden DAP yang menjanjikan 2 kerusi EXCO kepada kaum India.

Semua orang sudah maklum, kaum CINA melalui parti DAP adalah perjuangan bangsa CINA, bukan perjuangan untuk Malaysia yang dijanjikan oleh mereka. Dengan slogan yang mereka laungkan “Malaisia Malaysian”, ternyata ianya tidak akan membela kaum lain selain CINA.

Kaum CINA berhajat mahu menjadikan Negara Malaysia seperti Singapura, mereka telah berjaya “membeli” tanah Melayu, dan mereka akan meneruskan agenda ini sehingga 1000 Tahun lagi.

Apa yang diperolehi oleh kaum lain? Ini boleh dilihat dengan pembahagian kerusi Pulau Pinang dan Perak. Jadi, tidak perlulah kita menceritakan lagi kenapa DAP untuk Bangsa CINA. Kaum yang lain akan duduk seperti di Singapura, menjadi second class dan third class citizen.

Selagi bangsa Melayu tidak bersatu dan bangsa India meragui kepimpinan BN, selagi itu kaum CINA akan meneruskan dan menghakis hasil Pribumi Tanah Melayu ini. Lihat sahaja Pembahagian Tanah di Pulau Pinang, yang mana dengan kuasa Ekonomi, mereka telah memiliki 91% tanah tersebut, jadilah bangsa lain meremat, menyewa sehingga kita mati.

Semasa DAP menyatakan membela bangsa lain, dengan kuasa ekonomi, banyak yang boleh dibuat, mereka boleh tawar menawar, mereka boleh menunjukkan Money Power, apakah bangsa lain mempunyai kekuatan yang sama?

India tetap merempat, Melayu tetap akan hilang tanah Melayu sekirang kita masih lagi percaya dengan pakatan “BA”.

Bersatulah MELAYU.

** PS : Jam 3.00pm ADUN berikut telah menarik balik surat perletakan jawatan. Apakah yang beliau perolehi selepas berbuat begitu, masih jadi tanda tanya, itulah dunia sebenar, boleh membeli apa sahaja, dan boleh menjual apa sahaja, termaksuk harga BANGSA.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s